Even voorstellen... - BeYouty & Feet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even voorstellen...

Over mij


'BeYouty & Feet' is een kleinschalige professionele salon, welke met veel enthousiasme wordt gedreven door Willeke de Haas, gediplomeerd pedicure, masseur en schoonheidsspecialist.

Na het behalen van haar vakdiploma Pedicure in 2009, is Willeke zich verder gaan specialiseren in onder andere de Diabetische en de Reumatische voet, waardoor zij zich 'Pedicure Plus' mag noemen. Kort na het behalen van het pedicurediploma heeft ze zich aangesloten bij de branchevereniging ProVoet en is ze begonnen met een eigen salon aan huis. Met veel plezier behandelt zij dagelijks de voeten van veel cliënten.
In 2014 heeft zij ook de 2-jarige opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en geeft ze naast pedicure- en massage behandelingen ook schoonheidsbehandelingen. Om het plaatje helemaal compleet te krijgen is Willeke verder gegaan in de (sport)massage, waarna zij in 2015 gelaagd is voor het diploma ESPO Masseur.

Kwaliteit
Omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van zowel pedicure als schoonheid is kennis erg belangrijk. Daarom volgt Willeke met regelmaat bijscholing. Op deze manier blijven de behandelingen altijd van hoogwaardige kwaliteit en word het beste uit de behandeling gehaald.

De salon:
De salon bevindt zich op de begane grond en is hierdoor gemakkelijk toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. De ingang van de salon bevindt zich aan de achterzijde van het huis.

De apparatuur en producten waarmee gewerkt wordt, zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen. Een comfortabele behandelstoel en een pedicuremotor met nattechniek. Dit houdt in dat tijdens het frezen van de voeten het freesje gekoeld wordt door water. Dit heeft een koelend effect zodat het frezen op de huid niet warm wordt.

Hygiëne staat hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt volgens de HAM-code (Hygiëne–Arbo-Milieu)  wat o.a. betekent dat er voor elke cliënt een nieuwe gedesinfecteerde instrumentenset wordt gebruikt.

Kortom: '
BeYouty & Feet' is een professionele salon waar persoonlijke aandacht, ontspanning en rust centraal staan. Iedere persoon, iedere voet en iedere huid heeft andere behoeften. In onze salon krijgt u de voor u benodigde persoonlijke aandacht en de behandeling die bij u past.

Heeft u na het bekijken van de site nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Graag heten wij u welkom in onze salon!

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu