Lomi Lomi Face & Top - BeYouty & Feet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lomi Lomi Face & Top

Massage

Lomi Lomi Face & Top massage
Massage van: gezicht, hoofd, haren, decolleté, nek/hals, schouders, rug en armen

Een uitgebreide gezichtsmassage gericht op pure ontspanning, maar dan de Hawaiiaanse "Lomi Lomi Temple Style" way. Lomi Lomi is een helende vorm van masseren waarin meerdere technieken worden gecombineerd vanuit de Hawaiiaanse filosofie. Deze massage helpt bij het loslaten van spanningen in het lichaam, de geest en de ziel.

Deze verwenbehandeling zal extra aandacht schenken aan de gezichtsspieren, om de zuurstofstroom te verbeteren, door gebruik te maken van vloeiende Lomi Lomi massagetechnieken in combinatie met heerlijke verwarmde massage olie. Geen standaard gezichtsbehandeling, maar een perfecte behandeling voor iemand die op zoek is naar een ultieme massage ervaring voor het gezicht, hals, decolleté, maar waarbij óók het hoofd, de haren, schouders, armen èn de rug meegenomen worden.
Tevens een mooie kennismaking met de Lomi Lomi massage.

! Gezien de hoeveelheid olie die wij tijdens deze massage gebruiken is het verstandig oude kleding aan te trekken. Ook heeft het de voorkeur bij deze massage de BH uit te doen zodat dez tijdens het masseren niet in de weg zit en het kledingstuk niet vol olie komt te zitten. Natuurlijk wordt u altijd netjes afgedekt met handdoeken, waardoor u niet bloot komt te liggen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu