Pedicure - BeYouty & Feet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pedicure

Pedicure


Heeft u voetklachten? Een stekende likdoorn, branderig eelt, pijnlijke kloven, ingroeiende nagel of een onsierlijke schimmelnagel. Dan wordt het hoognodig tijd voor een bezoek aan een professionele pedicure. Wij behandelen uw voeten met veel zorg en kunnen u van uw voetproblemen verlossen. ├łn we verwennen uw voeten, zodat ze (weer) gezien mogen worden!

Maar u hoeft natuurlijk geen voetproblemen te hebben voor een pedicurebehandeling. Preventief uw voeten laten verzorgen met een heerlijk ontspannen 'Voet Wellness Behandeling' of heerlijk wegdromen tijdens een 'Voet- en Onderbeen Massage', gewoon omdat het lekker is.

De pedicurebehandelingen worden verzorgd door een erkend gediplomeerd pedicure en volledig afgestemd op uw voet. De salon is van alle gemakken voorzien. Er wordt gewerkt met een pedicuremotor voorzien van nattechniek. De fijne verneveling zorgt voor een verkoelend effect en geeft hierdoor een aangenaam gevoel aan uw voeten. In de comfortabele behandelstoel kunt u ontspannen de behandeling ondergaan.

De pedicure is voor jong en oud, mannen en vrouwen, dik of dun. Kortom, een pedicure is er voor iedereen.
Door een bezoek te brengen aan een professionele pedicure, houdt u uw voeten in een uitstekende conditie!

Voor meer informatie over onze pedicure behandelingen, verwijzen wij u naar onze website:
pedicuresalondehaas.nl

Lid van:


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu