Producten - BeYouty & Feet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten

Pedicure

Wij werken met de voetverzorgingslijn van Peclavus.

Peclavus is een Duits product van goede kwaliteit en heeft een betaalbare prijs.
De naam Peclavus staat al meer dan 30 jaar garant voor professionele voetverzorgingsproducten en zijn derhalve alleen te verkrijgen bij een Pedicure.
De producten van Peclavus zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd, bevatten géén aardolieproducten (minerale oliën als vaseline of paraffine), geen stoffen van het dode dier, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen.
Het is een zeer uitgebreide en werkzame lijn met voor iedere voet de juiste producten.

De meeste producten van Peclavus zijn gecertificeerd en voorzien van het Duitse "Natrue-Gütesiegel". Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten.
NATRUE is het keurmerk voor natuurcosmetica. Het garandeert:
• Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen
• Een milieuvriendelijke verpakking
• Geen synthetische reuk- of geurstoffen
• Geen siliconenderivaten
• Geen aardolieproducten
• Geen genetische gemodificeerde stoffen
• Niet getest op dieren


Peclavus is een zeer uitgebreide en werkzame lijn met voor iedere voet de juiste producten. Deze producten zijn uiteraard bij ons te koop of op aanvraag te bestellen.

Basic
De Basic lijn is een complete voetverzorgingslijn met producten voor de normale tot extra droge huid.

Voetcrème basic goudsbloemextract 75 ml
(calendula)
Dit is één van de veelzijdigste en werkzamste plantenextracten. Het wordt gewonnen uit de bloesem van de goudsbloem. Werkt verzachtend en regenererend op de huid, en heeft bij verwondingen en ontstekingen een helende en verzachtende werking. Ook te gebruiken bij een gevoelige huid. Bevat goudbloemextract en baardmos. Deze crème is ook een prima eerste hulp bij kleine huidbeschadigingen en druk- en wrijfplekken.

Voetcrème basic vettend 75 ml

Kamfer, menthol
De ideale verzorging bij een ruwe en droge huid. Het complex van antibacteriële werkstoffen zorgt voor een solide bescherming. Bevat kamfer en menthol. Deze crème is de absolute klassieker van de Peclavuslijn. Verzorgt de droge en ruwe huid, bevordert de zelfgenezing en de regeneratie van de huid. Heeft een vettend effect op de huid zonder een vetfilm op de huid achter te laten. Trekt goed in. Ideaal voor de dagelijkse verzorging van de voeten.

Sensitive
De Sensitive lijn heeft producten voor de zeer gevoelige huid. Zachte verzorging voor risico voeten als Diabetische en Reumatische voeten.

Voetcrème sensitief urea 75 ml
Urea 10%
Vochtregulerende crème voor zeer droge huid. Urea bevordert het vochtopnemend vermogen van de huid tot in de diepe huidlagen. Tegelijkertijd verhinderen waardevolle oliën en algenextracten het vochtverlies. Een grote hoeveelheid aan onverzadigde vetzuren stimuleert de vetstofwisseling.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu