Producten - BeYouty & Feet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten

Schoonheid


Bij BeYouty & Feet wordt er gebruik gemaakt de producten van Extenso Skincare en Nouvital Cosmetics. Deze volledige en betaalbare verzorgingslijnen bieden voor alle leeftijden en ieder huidtype ideale behandelingen en programma’s.

Nouvital Cosmetics

Nouvital is een innoverend cosmeticamerk met een uitgebreide huidverzorgingslijn met producten voor elk huidtype. De producten van Nouvital bevatten voornamelijk zuivere ingrediënten van een natuurlijke oorsprong en zijn dierproefvrij.
De dagcrèmes zijn standaard voorzien van een zonnefilter, waardoor ze huidveroudering en –beschadiging door de zon tegengaan.

Om allergieproblemen zo veel mogelijk te vermijden wordt er met allergeenvrije parfums gewerkt en wordt er ook géén gebruik gemaakt van tarwekiemolie (glutenallergie). Daarnaast zijn de producten vrij van minerale oliën en parabenen.

Nouvital Cosmetics is:

  • Hypoallergeen

  • Allergeenvrij geparfumeerd

  • Vrij van minerale oliën

  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)

  • Vrij van parabenen

  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)

  • Dierproefvrij


Extenso Skincare
is een Nederlands product en werkt uitsluitend met geselecteerde huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke vitamines en ingrediënten.
Ook bevatten de producten van Extenso Skincare geen minerale oliën -oliën welke afkomstig zijn uit petroleum (fossiele olie)-. De producten van Extenso Skincare bevatten als alternatief voor paraffinum liquidum of siliconen olie, ingrediënten als plantaardige oliën, bijenwas en sheabutter.

Alle "stay-on" producten van Extenso Skincare zijn  vrij van parabenen, in plaats daarvan wordt gewerkt met natuurlijke conserveringsmiddelen. Er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt en de producten
worden niet op dieren getest.Kenmerken van Extenso SkinCare zijn
- Kwalitatief hoogwaardig  
- Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten  
- Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen  
- Geen overbodige geur- en kleurstoffen
- Geen overbodige parabenen
- Geen overbodige minerale ingrediënten  
- Dierproefvrij
- Milieuvriendelijke verpakking
- Extenso SkinCare wordt uitsluitend verkocht binnen de professionele schoonheidssalons
  

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu