Even voorstellen - BeYouty & Feet - Pedicuresalon de Haas

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even voorstellen

Over mij

Mijn naam is Willeke de Haas en ben eigenaar van Pedicure, Massage en Schoonheidssalon 'BeYouty & Feet' in Gorinchem.


Nadat ik in 2009 ben geslaagd voor het vakdiploma pedicure ben ik geraakt door het ‘voetenvirus’. Nog datzelfde jaar ben ik mij dan ook verder gaan specialiseren en heb ik de aantekeningen ‘Diabetische Voet’ alsmede ‘Reumatische Voet’ behaald, waardoor ik mezelf nu ‘Pedicure Plus-Plus’ mag noemen. Dit was de voorganger van wat tegenwoordig de 'Medisch Pedicure' is geworden.
Na het behalen van deze diploma's heb ik me aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.

Eigenlijk ben ik hierna nooit meer gestopt met leren om mezelf verder te kunnen specialiseren en mijn klanten zo het beste te kunnen blijven bieden, maar vooral omdat het leuk en interessant is.
In 2014 heb ik de 2-jarige opleiding tot schoonheidsspecialiste met goed gevolg afgerond, en om het plaatje nog completer te maken ben ik verder gaan studeren in de (sport- en ontspannings) massage waarin ik in 2015 geslaagd ben voor het diploma ESPO Masseur.
Maar ook nu ben ik nog niet uitgeleerd. Regelmatig volg ik trainingen, workshops en congressen om op voetengebied goed op de hoogte te blijven. Maar ook het massagevirus heeft toegeslagen waardoor ik ook hier de nodige extra trainingen volg.
Een van mijn passies op het gebied van de massage is de Lomi Lomi massage. Een traditionele Hawaiiaanse massage, onderdeel van  de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde welke van familie op familie wordt doorgegeven. Waar velen de Lomi Lomi in een avond of hooguit een dag trachten te leren, heb ik besloten een uitgebreide training te volgen zodat ik volgens de èchte Hawaiiaanse filosofie deze liefdevolle massage uit kan voeren. Deze massage draait vooral om het loslaten, niet alleen fysiek, maar op alle mogelijke manieren. Iets wat vandaag de dag in alle hectiek meer dan welkom is.


Mocht u na het bekijken van de site nog vragen hebben, stel deze gerust! Ik ben u graag van dienst!


Lieve groetjes,
Willeke de Haas

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu