Lomi Lomi Upper Body - BeYouty & Feet - Pedicuresalon de Haas

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lomi Lomi Upper Body

Massage

Massage van: nek/hals, schouders, rug, armen, gezicht, hoofd, haren en decolleté,

Een super ontspannende massage uitgevoerd volgens de  Hawaiiaanse "Lomi Lomi Temple Style" technieken, waarbij alleen de bovenzijde van het lichaam gemasseerd wordt.
Lomi Lomi is een helende vorm van masseren waarin meerdere technieken worden gecombineerd vanuit de Hawaiiaanse filosofie. Deze massage helpt bij het loslaten van spanningen in het lichaam, de geest en de ziel.


Tijdens deze massage wordt de bovenzijde van het lichaam gemasseerd terwijl u heerlijk op uw rug kunt blijven liggen. Door gebruik te maken van heerlijk verwarmde massage olie masseren wij u nek/hals, schouders, armen en zeer zeker ook uw rug. Tevens nemen wij uw hoofd, gezicht en haren mee bij deze massage.

Een mooie kennismaking met de Lomi Lomi massage, waarbij men zich niet geheel bloot hoeft te geven maar bedekt blijft onder handdoeken

Duur van deze massage: 45 minuten! Gezien de hoeveelheid olie die wij tijdens deze massage gebruiken is het verstandig oude kleding aan te trekken. Ook heeft het de voorkeur bij deze massage de BH uit te doen zodat dez tijdens het masseren niet in de weg zit en het kledingstuk niet vol olie komt te zitten. Natuurlijk wordt u altijd netjes afgedekt met handdoeken, waardoor u niet bloot komt te liggen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu