ProVoet en KRP - BeYouty & Feet - Pedicuresalon de Haas

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ProVoet en KRP

Pedicure

* Provoet:
Pedicure
salon de Haas is aangesloten bij ProVoet: de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.

De ProVoet pedicure is een vakvrouw die:

- Gediplomeerd en/of gespecialiseerd is
- Vakbekwaam is
- Hygiƫnisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust werkt
- Op de hoogte is van de ontwikkelingen op het vakgebied
- Een 'vakgek' die op een professioneel niveau werkt

Om lid te worden van ProVoet is een door de branche erkend vakdiploma nodig. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

* KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP)
Tevens is Pedicuresalon de Haas aangesloten bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures (het KRP).


Wat is het KRP?

Het KRP is een systeem dat is ontwikkeld door ProCERT om de kwaliteit van pedicures te waarborgen. Pedicures met de kennis en vaardigheden voor behandelingen met een medische noodzaak (onder andere diabetes en reuma) kunnen zich met registratie in het KwaliteitsRegister onderscheiden. Dit zorgt voor meer duidelijkheid voor zowel consumenten als professionals in de zorg (bijvoorbeeld huisartsen en podotherapeuten).

Geregistreerd blijven door scholing
Ook staat registratie in het KwaliteitsRegister garant voor het behoud van kwaliteit. Om in dit register opgenomen te blijven, worden de pedicures geacht accreditatiepunten te halen. Deze punten kunnen worden behaald door middel van het volgen van cursussen, lezingen of congressen. Hierdoor blijft de pedicure op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en wordt de kwaliteit van pedicures gewaarborgd.


Uitgebreide informatie over accreditatie en het KRP kunt u vinden op de volgende website: http://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu